Samsung Galaxy Note 2, vagy Asus Padfone 2? Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S 2-m van, amivel nagyon meg vagyok elégedve,de 2 jól megszolgált év után szeretném lecserélni. mi a véleményetek, melyik telefonnal járok jobban? Örülnék, ha lenne köztetek olyan, akinek volt dolga már a Padfone 2-vel.2013. szept. 8. 02:58
1/3 anonim válasza:
Volt dolgom Padfone 2-vel és tuti jobban jársz vele mint a Note 2-vel!!!
Halgass rám haver, Padfone 2-re válts :)
2/3 anonim válasza:
Én is Samsung Galaxy S 2-ről váltottam Note 2-re 1 hónapja. Nem bántam meg, nagyon jó telefon. Minden szépen fut rajta, lefagyasztani még nem sikerült, az S 2-nél már az elején összejött. A méretét gyorsan meg lehet szokni, a netezés, filmnézés, játék sokkal élvezhetőbb. Nagyon pozitív, hogy egy töltéssel 2 napig is bírja használat mellett. Az S 2-est néha fél nap után tölteni kellett.
Ha esetleg van valami kérdésed a telefonnal kapcsolatban, állok rendelkezésedre. :)
3/3 anonim válasza:
Note 2 mindenféleképpen én használom egy pár hónapja de még ilyen jó telóm nem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!