Mi a véleményetek a Motorola me325-ről?
Figyelt kérdés
Választhatnék a Nokia 2330, és valami samsung meg a motorola közül, de a samsungot nem tudom kezelni, a nokiákat meg valahogy nem szeretem, sőt a nokia kevesebbet tud. De mégis kíváncsi vagyok hogy a Motoroláról mi a véleményetek?2009. nov. 2. 20:08
1/3 anonim válasza:
nekem volt eddig 2 motorolám, az egyik már 10 a másik meg 6 éves (timeport és v550) mindegyik működik, SE-om (w910i) 3 hónap alatt szervíz, rá 2 re megint ugyanazzal... (szoftver)
Nokiám 1 évig bírta, szval szerintem Motorolat válassz (most mindenki azzal jön h szétcseszem a telóimat, de akkor a Moto hogy hogy bírja még mindig) -ettől függetlenül a motorolát és a sonyt imádtam, de a következőm motorola lesz-
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már 3-0-0 ra meggyőződtem hogy motorola:)
2009. nov. 3. 16:21
3/3 *Szandy* válasza:
Én nagyon nem szeretem a Motorolákat :P
Ha lehet olyant nem érdemes venni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!