Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek a legjobb kamerás...

Melyek a legjobb kamerás telefonok (2013)?

Figyelt kérdés

Most iPhone 4-em van, váltani tervezek (mert már érezhetően lassul pár év után). A HTC One nagyon bejön nekem, csak a 4 mp-es kamerája eltántorít tőle, és az összehasonlításokban az iPhone 5 magasról veri. Windowsphone kizárva, Androidból meg csak HTCre vagyok kiváncsi, mert azoknak van valami plusz témájuk az androidon túl (úgy alapjában az androidot igénytelennek tartom az ioshez képest(a designt), de a HTC 1-nél tetszik). Még nem volt androidom, tehát, ha a HTCn kívül is van ilyen (Sense-hez hasonló) gyári újításos telefon, azt is ajánlhatjátok.

Előre is köszi a válaszokat!

2013. szept. 7. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
A legjobb mág mindig a symbianos Nokia pv 808. Magasan az összes többi felett van! Ha megjelenik idehaza akkor a wp8 as Lumia 1020 lesz a második a sorban, aztán a szintén symbian N8, Lumia 925... minden más telefon ezek alatt teljesít ha a kamera a fontos. Am miért zárod ki a wp8at? nagyon korrekt rendszer. ok nem játsós telefonnak, de stabilabb meg gyorsabb mint a többi. a megkötéseit pedig szinte észre se lehet venni...
2013. szept. 7. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:

-Nokia 808 Pureview

-Samsung Galaxy Camera

-Nokia Lumia 920 (925,928)

-HTC One

-Nokia Lumia 1020

-Samsung Galaxy S4 Zoom

-Motorola Moto X

Ezek a legjobbak persze nem mindegyik 2013-as de ha csak a kamera a lényeg, viszont amostani csúcstelefonokban már mind nagyon jó kamerája van, és ha nem vagy fotós akkor mind1.A HTC One nagyon jó telefon az ájfon 5 elbújhat mögötte. Az ájfonoknak viszonylag jó a kamerájuk de inkább várd meg az új ájfonokat, mert a mostaniak már nem érik meg.

2013. szept. 7. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem zavarnak a megkötései, az iosnél sem zavarnak, csak úgy tudom, hogy kicsi a támogatottsága.
2013. szept. 7. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:

A HTC One nagyon szuper teló, érdemes lenne megvenni!

Nem tudom konkrétan, hogy milyen mobil újításokra gondolsz, hasonló telók vannak azért, az adatlapjukon talán megtalálod, amit keresel pl. előre telepített szoftvereknél vagy valami más

[link]

2013. szept. 7. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
HTC One_nál a BlinkFeed-re gondoltam, hogy a háttérben frissíti az infókat, és ezeket meg tudom nézni a kezdőképernyőn.
2013. szept. 7. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
WP8 Kicsi a támogatottsága?????? :O Ennek sztem olvass utánna mert én nagyon nem így tudom
2013. szept. 7. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok! Én például most LG Optimus 4X HD-re gyűjtök, az a legjobb, ami a pénzemből kitelik! Bár a RAM-ja csak fele akkora (1 GB is már nagyon szuper), de a többiből abszolút egy szinten van velük! Na szóval a lényeg, hogy azon már előre telepítve van az állandó szoftverfrissítés
2013. szept. 7. 19:31
 8/8 anonim válasza:

Kamerázni Nokia... wp8on is megy minden mint egy androidon főleg a GPS Az majdnem verhetetlen.

Nézz róla videót Youtubon rengeteg fent van !

2014. febr. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!