Melyek a legjobb kamerás telefonok (2013)?
Most iPhone 4-em van, váltani tervezek (mert már érezhetően lassul pár év után). A HTC One nagyon bejön nekem, csak a 4 mp-es kamerája eltántorít tőle, és az összehasonlításokban az iPhone 5 magasról veri. Windowsphone kizárva, Androidból meg csak HTCre vagyok kiváncsi, mert azoknak van valami plusz témájuk az androidon túl (úgy alapjában az androidot igénytelennek tartom az ioshez képest(a designt), de a HTC 1-nél tetszik). Még nem volt androidom, tehát, ha a HTCn kívül is van ilyen (Sense-hez hasonló) gyári újításos telefon, azt is ajánlhatjátok.
Előre is köszi a válaszokat!
-Nokia 808 Pureview
-Samsung Galaxy Camera
-Nokia Lumia 920 (925,928)
-HTC One
-Nokia Lumia 1020
-Samsung Galaxy S4 Zoom
-Motorola Moto X
Ezek a legjobbak persze nem mindegyik 2013-as de ha csak a kamera a lényeg, viszont amostani csúcstelefonokban már mind nagyon jó kamerája van, és ha nem vagy fotós akkor mind1.A HTC One nagyon jó telefon az ájfon 5 elbújhat mögötte. Az ájfonoknak viszonylag jó a kamerájuk de inkább várd meg az új ájfonokat, mert a mostaniak már nem érik meg.
A HTC One nagyon szuper teló, érdemes lenne megvenni!
Nem tudom konkrétan, hogy milyen mobil újításokra gondolsz, hasonló telók vannak azért, az adatlapjukon talán megtalálod, amit keresel pl. előre telepített szoftvereknél vagy valami más
Kamerázni Nokia... wp8on is megy minden mint egy androidon főleg a GPS Az majdnem verhetetlen.
Nézz róla videót Youtubon rengeteg fent van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!