Mostanában divat a csillogó kis kövekkel telirakott telefonok. Hol lehet ilyen ragasztható köveket, matricákat kapni budapesten (és nem drágán hanem OLCSÓN)?
pl ilyenekre gondoltam:
és ha lehet ha tudtok válaszoljatok és olyant keresek amit budapesten megvehetek vagy esetleg rendelhetek és NEM DRÁGÁN!!!!!!!!
köszi ha válaszolsz :)
Ha a szaros gatya lesz a divat, azt is követed?
Amúgy fodrászkellékesnél tuti kapsz. Az eredetileg körömre való, de telóra is nyugodtan felragaszthatod pillanatragasztóval.
elég különös izlésed van...
de hogy hasznosat is irjak: szikszalagot felvagdosol és rányomod a telefonra :)
ez jó volt xD
amúgy én értelek bár nekem nem tetszik...az a műkörömkellékes bolt izé:D
nem lehet igaz,h egyesek nem tudnak rendesen válaszolni egy kérdésre..nem azért kérdezte,h elkezdjétek b@szogatni hanem azért,h segítsetek..pff
Lurdy házba van egy bizsu és ajándék bolt.
ott 1000 Ft-ért kaphatóak.:)
csak ki kell vágni a kamera helyét és rá kell ragasztani a telefonra.(:
Hobbi Kreatív boltban, meg hobbiboltokban lehet kapni ilyen izéket, de a műkörmös szaküzletekben is (strasszok főleg).
Nekem nem volna szívem összepittezni a telefont, de ha te erre vágysz, akkor ragasztás előtt zsírtalanítsd a felületet, különben le fog esni a cucc a telefonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!