Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230-on ha felmegyek...

Samsung S5230-on ha felmegyek a netre azért kell fizetni? úgy értem h felvan töltve a kártyám és akkor ha felmegyek netezni vesz le pénzt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt jó megaszontad.
2009. nov. 2. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:

de most mér? mi nem érthető rajta?

volt 2 telefonom.. az egyiken csak akkor tudtam netezni ha volt pénz a kártyámon de akkor is folyamatosan vette le. egy másiknál meg akár órákat is netezhettem és még 1 Ft-ot sem vett le..

2009. nov. 2. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze , hogy vesz le pénzt , és ráadásul nem is keveset , hacsak nincs mobilinternet előfizetésed.

Azért mert az egyiken nemvolt pénzed , és tudtál netezni gyanus , hogy valami előfizetésed volt a háttérbe .

Velem előfordult , hogy megelőlegezte , és mikor feltöltöttem 3000 Ft-ot csak 1200

kaptam , és egy üzenetett , hogy anno ennyi kybite-ot neteztem és annak köszönjem a dolgot.

Vigyázz mer nagyon mocskosul van megcsinálva.

2009. nov. 10. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az előző válaszolónak .

Vigyázni kell vele mert tényleg pofátlanok , és ha nincs előfizetésed meglepően drága szórakozás.

Nekem a munkám miatt kell , hogy naprakész legyek bárhol bármikor , ezért az egyik telefonomba csak internetkártya van , és a másikkal telefonálok.

2009. nov. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!