Lehetséges? Régi teló?
Van egy xperia u-m amiből elegem van meg van egy régi kék szétnyithatós motorola-telefonom csak annyi a kérdésem hogy valahogy át lehet tenni az xperia u-RÓL a motorola-telefonra a zenéket nincs rajta bluetooth,szerintem infra se :(
Arra gondoltam hogy írok a saját tel számomra egy üzenetet egy egy zenével megjön az üzi és átrakom a simkártyát a másiktelefonba és ott meglessz
Nem tudom mennyire jó az ötlet
Segítsêget köszönöm
Keresd meg mind2-nek az USB kábelét.Ha megvan akkor az xperiáról csak áthúzod a gépre a zenét, utána átdugot a motorolát ráhúzod a zenéket és kész.
Vagy ha memóriakártyán vannak a zenék, és a motorola kompatibilis az xperia memókarijával ,akkor ugyanúgy meglesznek.
Ezek csak tippek voltak, szerintem nem jó ötlet ez az sms küldözgetős dolog
Egy baj van nincs gép meg a motorola kábele nincs meg
Miért nem jó az sms es
Egyébként van telefon netem nem lehetne beállítani hogy a motorolán is lehessen netezni mert írja hogy lehet rajta de nekem nem megy és így letölthetném a zenéket (zene b*zi vagyok sokat jelent nekem a zene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!