Milyen okostelefont vegyek?
Figyelt kérdés
Ellopták a mostani telefonomat, ez egy samsung galaxy nexus volt (a guglis), ennél már jobbat szeretnék. Milyen legyen? Samsungok előnyben, kb 120e Ft körül.2013. szept. 6. 16:35
1/7 anonim válasza:
Valami olyat vegyél ami okosabb mint Te
2/7 anonim válasza:
Semmilyet az okostelefon átok
Pl.:ellopják
3/7 anonim válasza:
Ha az illető akkora b@lf..sz akkor ellopják.Nem a farzsebbe kéne tartani talán.Jó hát van ilyen egyszer előfordul sokmindenkivel de azért nem árt rá jobban figyelni.
Mit szólnál a Galaxy S3(vagy S3 LTE)-hez?Esetleg Note 2?
4/7 The Lizah Reloading válasza:
Te se vagy piskóta :-D Most lopták el a drága telódat, erre ahelyett hogy azon agyalnál, mit kéne tenni hogy ez ne fordúljon elő többet, rákontrázól egy drágábbal ?
Agyat kéne venned kezdetnek !
5/7 anonim válasza:
nektek meg nem azzal kéne foglalkozni. Valószinűleg használta is az okostelefont, nem csak mérgesmadarazott rajta, meg egy szardarabot nevelgetett, ellentétben az átlagos felhasználók 95%-ával.
Tudom, nem samsung, de ebben az árkategóriában egy LG Nexus 4 lenne szerintem a legjobb
6/7 anonim válasza:
Én a sony xperia Z-t ajánlanám, ugyan az valamivel drágább, mint 120e, de ha olyan díjcsomagod van, akkor gond nélkül meg tudod venni 120e-ért ezt a készüléket.
7/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ott voltatok és tudjátok hogy hogyan lopták el, na teljesen mindegy, aki írt tippet, annak köszi, utána nézek, aki nem az meg nyalja ki a seggem.
2013. szept. 8. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!