Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Állitólag az érintő képernyős...

Állitólag az érintő képernyős telefonok hamar elromlanak. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek mobil shop-ban azt mondta az eladó,hogy akkor vegyen érintőképernyős telefont ha van pénze fél évenként új telefonra... kinek mik a tapasztalatai?nem iphone-ra gondolok,hanem azért olcsóbb kategóriákra.
2009. nov. 2. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Passz. Nekem az van, áprilisban lesz egy éve. De semmi baja.
2009. nov. 2. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fél évente csere azért enyhe túlzás. Ismerek többeket, akiknek már régebbóta megvan. Nyilván nem kell folyton zsebben tartani, vagy szűk táskában, tokban stb. és nem gyilkolni hanem használni :)
2009. nov. 2. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem samsung f480-as telóm van. Már egy éve van meg, számtalanszor ejtettem le, de az ég világon semmi baja sincs.
2009. nov. 2. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Az érintőképernyős telefonok legérzékenyebb pontja maga az érintőképernyő és mivel elég nagy felület, sérüléseknek jobban ki van téve. Ezt leszámítva, amennyiben normálisan használod a készüléked nem ejted el, tokban hordod, esetleg használsz hozzá megfelelő méretű és jó minőségű kijelzővédő fóliát, abban ez esetben egy perccel sem lesz rövidebb élettartalmú a készülék normál nyomógombos társaihoz képest!

Természetesen az érintőképernyő kezdetben fura a billentyűhöz szokott kezelőnek de ez csak megszokás kérdése.

Laci

2009. nov. 4. 10:14
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2009. nov. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!