Melyik telefont válasszam?
Igazából sose érdekelt az okostelefonok világa, ezért az előfizetésemhez nem is kértem készüléket, mivel közölték, hogy nem vagyok köteles kérni, ezt később is megtehetem. Nos most úgy néz ki, hogy az eddig használt telefonom felmondta a szolgálatot, szóval bekerülnék ebbe a világba én is. Legalább megtudom miért bújja mindenki mindig, mindenhol a telefonját.
Nos a szolgáltatómnál most 5 telefon is elérhető ingyen. (Azért nem akarok egyből 100 ezreket kiadni egy normálisabb telefonért, mert első okostelefonnak szerintem bőven jó egy 0ft-os tákolmány. Plusz mivel tudom, hogy ezek az árhoz méltóan buták, lesz okom később egy nagyobb telefont venni. Ja és igen, sokszor leejtem a telefonom, szóval inkább egy 0Ft-os törjön össze, mint egy Iphone, vagy egy Samsung, stb.)
Nos ez az 5 telefon a ZTE Atlas 3,5W, a Huawei Ascend y210, a Samsung Galaxy mini 2(ő 2ezer, nem 0Ft), az LG Optimus L3 és a Telenor One Touch C. Specifikációk alapján az Atlas lenne a nyerő, de sokan szidják az ARMv6 miatt, de nem tudom, hogy az itt felsorolt telefonokhoz képest milyen. Tehát valami okostelefon-okos segíthetne a döntésemben.
Ezek túl jó telefonok neked.
VEgyél inkább egy Nokia 3410-et.
kamera szempontjából az Atlas a nyerő, csak neki vna 5 megapixeles kamerája.
memória szempontjából a Galaxy mini 2
a telenoros-t semmiképpen nem ajánlom, a processzor is gyenge, memória is kicsi
huawei ascend.. életemben nem hallottam róla, de 2 megapixeles kamerája nekem mindent elmond :D
LG Optimus hasonló tudásban a Galaxyhoz meg az Atlashoz. én az Atlas-t nem ismerem. attól függ, mire kell neked. ha fontos a fényképezője, akkor Atlas, ha nem, akkor az előző kettő közül valamelyik. Galaxynak nagyobb a belső memóriája. én inkább azt venném.
A telefon gyorsaságát legjobban mi befolyásolja az optimalizáltságon kívűl? Proci vagy a RAM?
Az Ascendnak 1Ghz-es ARMv7-es procija van holott az Atlasnak csak 800 MHz-es ARMv6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!