Mennyibe fog kerülni az iPhone 5C?
Figyelt kérdés
Légyszíves ne írjatok, hogy honnan tudhatnátok, mert meg meg sem jelent!Hátha egy Apple-nel dolgozó személy vagy tesztelő olvassa ezt a kérdést és o tudja a választ!
Illetve mit gondoltok róla?
2013. szept. 4. 17:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem lesz kapható Magyarországon, legalábbis most nem. Majd talán egyszer.
Én azt gondolom, ezt a fejlődő országoknak szánta az Apple, mint Kína vagy India. Európa és USA csak drágábbat kap.
12/13 anonim válasza:
Tuti ezt is túlárazzák, mint a többit. Örülni lehet, ha egyáltalán 100 alatt lesz (mivel ez egy butított i5 lenne...).
13/13 anonim válasza:
utolsó, ezt már tudjuk, hogy minimum 120ezer lesz. de attól függetlenül szerintem még egy iPhone 4S is eléggé rendben van, ennél gondolom kicsit erősebb lesz, kb mint egy 5-ös iPod touch, telefon funkcióval, szóval különben nem lenne rossz ez, normál embereknek, akik nem premierkor veszik, mert szórják a pénzt. az szerintem egészen biztos, hogy nem lesz annyira értékálló, mint az eddigiek, és kb jövő tavasz-nyárra, amikor tervezem, hogy váltok, akkor már 100 alatt lesz a használt ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!