Miért nem indulnak a telómon a netről leszedett játékok?
A szifon 170-220e forint, a legdrágább persze a 64 (128) gigás verzió.
Eszerint az iphone-tulajdonosok kevesebb, mint 5%-a jailbreakeli a készülékét. Legtöbbjük nem is a warez alkalmazások, hanem a cydia kiegészítői miatt teszik ezt.
Akkoris tolvaj vagy, ha programot lopsz, vérpista. Ne gyere azzal, hogy az ájfonosok is bisssztos lopnak, mert ez a lehető leggyengébb érv:)
Van még kérdés?:)
Tévedsz szívem, nekem minden eredeti a telefonon, mindent megveszek, mert félek attól, hogy a tört program esetleg vírusos, vagy instabillá teheti a rendszert. Nálam még az is le van tiltva, hogy véletlenül se telepíthessek fel ilyesmit. ;)
Ülj le, egyes, divatszifonos okostojás. Nem is értem amúgy, androidos topichoz minek írnak olyanok, akik játéktelefont használnak.
nem hinném, hogy a kérdező erre volna kíváncsi...
szvsz azért nem megy, mert gyenge hozzá a telefonja
pl. galaxy mini stb...
#7 Hogy megnyugtassalak: a 3 oprendszerből (droid,ios,wp), iOS a legkönnyebben feltörhető, legkevésbé biztonságos (ezért tud jailbreakelni egy 5 éves is).
Az meg, hogy szöveget nem tudsz értelmezni, egy rossz vicc. Óvodás...
És hogy miért játéktelefon? Tudásban még a felét sem nyújtja egy iphone agyonjailbreakelve sem, mint egy 20 rongyos android...
Na de, hogy ontopic legyek, mivel úgy tűnik itt senki sem ért a telefonokhoz:
Kedves kérdező, előfordulhat, hogy nem támogatják a készüléked az adott játékok és programok, te valószínűleg olyat próbáltál felrakni. Ha Google Play-ről töltesz, ott csak olyan appeket fog megjeleníteni neked, amik mennek a telefonodon, tehát támogatottak. ;)
utolsó ha már beszóltál a #7-re.
pont ezt írtam a #1 válaszban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!