Racz Mario kérdése:
Androidra létezik olyan program (lehetőleg ingyenes), ami kimondja a hívo nevét (ID calleren kívül)?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 18:38
1/16 anonim válasza:
Nem létezik. Legalább is magyar nyelvű biztos nem. Elárulom miért. Mert nincs száz nyelven beszélő program. Nem tudja kimondani azt hogy Steven magyarul és fordítva sem, Szalay angolul.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem baj ha nem magyar, vagy ha kicsit furán mondja, csak megszoktam, mert nokiában volt alabbol, most meg vettem uj telefont sony xperia L és az androidban nincs,, de azért köszi
2013. szept. 3. 19:05
3/16 anonim válasza:
Ingyenesről nem tudok. Amúgy fizetős van Mariska.
4/16 kilroy válasza:
5/16 anonim válasza:
Gratulálok a hülyeséghez! :) :D Ez egy némáknak kifejlesztett program. Felolvassa az applicationba beírt szöveget! Nem mondja ki hogy Kis Pista van a vonalban vagy ő hív.
6/16 anonim válasza:
Mondtam, Mariska. Pico TTS alapon nyugszik. És aránylag normálisan felolvassa. faternak csináltam meg a Galaxy S3-ra, ment rendesen. Bár engem baromira zavart, hogy beleordított a csengőhangba, hogy BEJÖVŐ HÍVÁS HÍVÓTÓL: GIPSZ JAKAB.
7/16 anonim válasza:
ezt próbáld ki.Ez van nekem is.Igaz ez fizetős.TTS Svox mariskával kombinálva, szépen működik.
8/16 anonim válasza:
Bocsi a link lemaradt.
9/16 anonim válasza:
Ez nem Mariska ti nagyon buták! Ez teljesen más program. A Mariskában még csak beállítási funkció sincs rá. Utoljára mondom hogy Némáknak kifejlesztett app, ami fel olvassa nem a névjegyzéket, hanem amit beírsz neki!
10/16 A kérdező kommentje:
Egyet kell értenem az utolsoval..nekem nem felolvaso kell, ahenm olyan, ami kimondja a hivo nevét csengéskor
2013. szept. 4. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!