Nokia lumia 520! Érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok a mobillal kapcsolatban! Megéri az árát?
Nos én 1 hete vettem egy ilyet.Leírom a tapasztalatom
Na szóval én ez és az Xperia E között vaciláltam.És végül kinézet és belső alapján ráböktem a Nokiára.Nem rossz de szerintem ez az első és az utolsó WP-s telom
Összegzés:Nagyon jó kis telefon mind külsőleg mind belsőleg.Egy hibája van az pedig a WP.Gondoltam áh nekem ugyse kell sok játék legyen egy angry birds meg vmi autós azt kész.Az angry birds minden platforma ingyenes erre itt 250 ft nem mintha földhöz vágna de azért is.A GPS ugyan offline de úgy nem minden várost talál meg, kell neki néha az online kapcsolat hogy magára találjon.Viszont a net tényleg gyors szóval nekem 10/7 a telefon
Ha nem nagyon akarsz játszani akkor kiváló telefon
Utolsó: Egyrészt: igaz, kevesebb van mint adroidon / vagy a kevesebb RAM miatt a drágább Lumiákon. Ami a fizetős alkalmazásokat/játékokat illeti... valamiből a fejlesztőknek is meg kell élniük.
Másrészt: beállítások > (swipe oldalra) alkalmazások > térképek > térképek letöltésénél le van töltve a magyarországi térkép? (internetkapcsolat mellett lehet leellenőrizni; ha nincs, akkor wi-fin keresztül töltsd le, és ezután nem szabad, hogy gondja legyen az offline navigálással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!