Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 clone adatkábel?

Iphone 5 clone adatkábel?

Figyelt kérdés

Vettem pár hónapja egy Iphone 5 clone-t,de a kutya szétrágta az adatkábelt.

Végignéztem az egész internetet,de sehol nem találok csak adatkábel,így már vagy 1 hónapja offline a kicsike.

Tud valaki kompatibilis töltőt,vagy esetleg oldalt,ahonnan lehet venni?

#iPhone Clone #5 clone
2013. szept. 3. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de minek vetted? Telefonnak nem jó, mert nem iphone, villogni nem jó, mert olcsó másolat... mihez kezdesz vele? Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de szerintem add oda az egészet a kutyádnak, legalább ő hasznát veszi, hehe :)
2013. szept. 3. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

erre a kérdésre könnyű lesz válaszolni, hiszen csak egy cég gyárt iPhone 5 klónt. Ja, várjál, nem!

Mégis, honnan a f**szomból szopjam ki, hogy milyen klónod van? Kérlek, legalább ennyire ne légy barom, hogy még azt se irod le, hogy pontosan milyen telefonhoz keresel adatkábelt...

2013. szept. 3. 15:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes,civilizált válaszokat ;)
2013. szept. 4. 01:38
 4/4 anonim ***** válasza:
értelmes kérdésre értelmes válaszokat kapsz :)
2013. szept. 4. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!