Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a mondat mit jelent?...

Ez a mondat mit jelent? (mobilinternet)

Figyelt kérdés

A tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe.

Mi az, hogy csak online APN-n használható fel? Ez mit takar?

2013. szept. 1. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azon keresztül kapcsolódtat a nethez a szolgáltatód.

Annyit kell tudnod róla, hogy be kell majd állítanod a hozzáférési adatokat a telefonodba, hogy tudj netezni (igénybe venni a csomagban foglalt adatforgalmadat), mert csak azok használatával tudsz bejelentkezni az apn-be, és azáltal a nethez.

kb. ilyesmi a beállítása:

[link]

ha mégis érdekelne mélyebben, és tudsz angolul:

[link]

2013. szept. 1. 22:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Hát igazából már nekem vagy egy éve megvan a telefonom, és az előfizetésem. Netezni tudok rajta, jól működik. Csak érdekelt mi is ez a mondat a szolgáltató szerződésében.

Mert én használom úgy a telefont, hogy a telefonon megosztom a netet wifin, és a laptopról kapcsolódok. És, hogy ez ingyenesnek számít e. De akkor igen, így már értem. Akkor ez csak egy kikötés, hogy ezen keresztül érhető el, (ami nekem megvan már) és csak kiírták.

2013. szept. 2. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!