Windows phone 7.5-re lehet e valamilyen android rendszert tenni, ha igen hogyan?
Viszont az összehasonlítás sem állja meg teljesen a helyét.
Egy 1 GHz/512MB RAM- os készüléket hasonlítasz össze egy 1,5 GHz/2GB RAM- ossal. Ez olyan, mintha egy Ford Fiestát hasonlítanál össze egy A4-es Audival...
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el a tapasztalatodat. Csak _rengetegszer_ láttam már, hogy "rossz" - pontosabban enyémtől eltérő - viszonyítási alapot tekintve mondja valaki, hogy neki gyors készüléke van. És #12 alapján te is közéjük tartozol. Nálam egy Nexus 4, iPhone 4S (illetve 4 iOS5-tel), WP7/WP8 számít ennek. Ha készüléked menürendszerében bóklászva ugyanezt a reccenés nélküli, 0 reakcióidőt tapasztalod, akkor egyetértünk, gyors készüléked van, de aligha véletlen, hogy androidos csúcskészülékeknél még mindig kiemelik, ha így viselkedik egy eszköz…
Egy iOS vagy Windows Phone-t futtató készülék azonos, de szerény teljesítményű hardveren sokkal gyorsabbnak tűnik, mint az Android. Ennek az a legfőbb oka, hogy ezeket a rendszereket erre optimalizálták, míg Androidon csak JB óta kezdtek el a témával foglalkozni ("project butter"), de még így is hátrányban van a többiekhez képest a nagyobb hardverigényű multitasking modell miatt (mai rendszerek közül csak Androidra lehet olyan általános célú alkalmazást írni, amelyik valóban fut a háttérben, meg BB10-re). No és ez utóbbi használja ki a többmagos processzorokat valamint a sok memóriát (illetve utóbbi jól jön a gyors Activity indításhoz is).
"viszonyítási alapot tekintve mondja valaki, hogy neki gyors készüléke van. És #12 alapján te is közéjük tartozol."
???
A te összehasonlításodat írtam, én nem hasonlítgattam semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!