Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone 7.5-re lehet e...

Nevmarfoglalt? kérdése:

Windows phone 7.5-re lehet e valamilyen android rendszert tenni, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Más tapasztalatát már el sem lehet fogadni... Egyáltalán nem lassú semmiben, másodperc töredéke alatt nyit meg bármit ami rajta van, de legyen ahogy gondolod, amit tapasztaltam azt tapasztaltam, ennyi. De látom jobban tudod, hogy én mit tapasztaltam... Erre illik legjobban a következő szállóige: "A falu az a hely, ahol a szomszédod jobban tudja, hogy mit csinálsz, mint te magad!" :D
2013. szept. 5. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Viszont az összehasonlítás sem állja meg teljesen a helyét.

Egy 1 GHz/512MB RAM- os készüléket hasonlítasz össze egy 1,5 GHz/2GB RAM- ossal. Ez olyan, mintha egy Ford Fiestát hasonlítanál össze egy A4-es Audival...

2013. szept. 5. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy nem fogadom el a tapasztalatodat. Csak _rengetegszer_ láttam már, hogy "rossz" - pontosabban enyémtől eltérő - viszonyítási alapot tekintve mondja valaki, hogy neki gyors készüléke van. És #12 alapján te is közéjük tartozol. Nálam egy Nexus 4, iPhone 4S (illetve 4 iOS5-tel), WP7/WP8 számít ennek. Ha készüléked menürendszerében bóklászva ugyanezt a reccenés nélküli, 0 reakcióidőt tapasztalod, akkor egyetértünk, gyors készüléked van, de aligha véletlen, hogy androidos csúcskészülékeknél még mindig kiemelik, ha így viselkedik egy eszköz…

Egy iOS vagy Windows Phone-t futtató készülék azonos, de szerény teljesítményű hardveren sokkal gyorsabbnak tűnik, mint az Android. Ennek az a legfőbb oka, hogy ezeket a rendszereket erre optimalizálták, míg Androidon csak JB óta kezdtek el a témával foglalkozni ("project butter"), de még így is hátrányban van a többiekhez képest a nagyobb hardverigényű multitasking modell miatt (mai rendszerek közül csak Androidra lehet olyan általános célú alkalmazást írni, amelyik valóban fut a háttérben, meg BB10-re). No és ez utóbbi használja ki a többmagos processzorokat valamint a sok memóriát (illetve utóbbi jól jön a gyors Activity indításhoz is).

2013. szept. 5. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:

"viszonyítási alapot tekintve mondja valaki, hogy neki gyors készüléke van. És #12 alapján te is közéjük tartozol."

???

A te összehasonlításodat írtam, én nem hasonlítgattam semmit...

2013. szept. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!