Hogy kell pénzes játékot letölteni a Google play-en?
Na az király. Mert NEM! kell. Évek óta vásárlok a sima gagyi ingyenes diákkártyámmal. Visa vagy Master card kell hozzá. A dombornyomottnak mára már nincs ilyen jelentősége. Épp erre való a visa vagy mastercard. Ha rajta van valamelyik logó a kártyán akkor neten bárhol vásárolhatsz.
Én vettem már amazonról ebayról paypal szolgáltatást több százszor használtam amihez szintén bankkártya kell, steamról is sok játékot vettem origin áruházból is vettem a kártyámmal. Sehol soha nem kellett szaros dombornyomott kártya.
1. A dombornyomott nem szaros, hanem egy speciális kártya és nem olcsó! Aki sokat utazik a világban az tudhatja, hogy nem lehet nélküle létezni. Sok helyen (az interneten is), kinevetik a sima kártyát.
2. Hogyan tudsz te mégis vásárolni? A válasz itt van: [link]
3. De mivel itt mindenki okoskodik. Így kénytelen vagyok én leírni a bankkártya regisztrálását.
Nos, kedves kérdező. A vásárolni kívánt applicationra rányomsz, hogy vásárlás. Kiadja hogy nincs kártya regisztrálva. Te ott beregisztrálod, értelemszerűen beírod a számokat a kártyáról és már kész is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!