Van valakinek ZTE Blade 3 telefonja?
Figyelt kérdés
Május óta rendelkezem ezzel a darabbal, és szerintem nem megfelelően működik. Nagyon lassú, lefagy, több időbe telik, míg megnyit egy alkalmazást - vagy bezár. Pár nappal ezelőtt telefonáláskor nagyon furcsán hallottam a hívó felet és ő is engem. Sms-t küld magától, ha nem veszem fel a telefont, vagy kinyomom! (bár ezt már másnál is hallottam) Nem hiszem, hogy egy ilyen telefonnak ilyen lassúnak kellene lennie, teljesen újonnan vettük. A kamerája 5.0 MP de eléggé gyatra képeket csinál. Valakinek produkál ilyen tüneteket a Blade 3 készüléke?2013. aug. 31. 01:03
1/1 anonim válasza:
Nekem Blade 3-am van (szintén május óta), de nekem szerencsére nincsenek meg ezek a tünetek. Annyi, hogy néha belassul egy picit, de ez más telefonoknál is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!