Vélemény Samsung Galaxy S III-ról?
Nekem már egy ideje ez a telefon van és én megvagyok vele elégedve. Most újban talán 85k körül van (az LTE -is) így annyiért megéri (szerintem). Mellékesen megemlítem hogy azért egy task killert vagy hasonlót rakj fel rá mindenképpen (jól jön az autokill mindenhol).
A telefonban néha a ramot keveslem, nekem az alap verzió van nem az LTE így nem 2GB hanem 1GB ramom van, bár többnyire elégnek bizonyul :)
Néha kapok laggokat a menüben és a hangfelismerő jön be hogyha a home gombot lenyomom, és 1-2 alkalom volt hogy aksit kellett kivenni és restart. De azért sok telepített alkalmazás mellett is jól bírja, és az idő többségében nincs vele gond. Az akku úgy 2 óra aktív használatot bír ki játék mellett, a kamerával is megvagyok elégedve bár néha a zoom az nehezen jön össze ha közel viszed a tárgyakhoz.
Huhh, hát így elsőre ennyit, ha van egyéb kérdés pm vagy itt kommentben is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!