Ha Viber-ezek, az folyamatosan szívja a megáimat a neten?
Vagy csak akkor, ha be is vagyok lépve?
Úgy értem, hogy ahhoz ugye a mobilhálózatnál a csomagkapcsolatnak mennie kell. Ha megy, de nem vagyok belépve Viber-re, akkor is fogy, vagy csak akkor, ha folyamatosan használom? Mennyi idő míg 100MB lemegy, szerintetek?
Csak ha be vagy lépve, de akkor sem olyan hatalmas mértékben. Ha nem vagy belépve, akkor is fogy, de az nem (csak) a Viber sara. Az androidos telefonok állandóan használják. A legjobb, ha kikapcsolod, ha nem használod. A 100 MB-ot úgy találták ki, hogy ha nem töltesz le nagy cuccokat, akkor elég hó végéig. (vagyis kb. 20-30 megát össz ha letöltesz, akkor is elég lesz.) Videotelefonálásnál viszont zabálás indul, viszont gondolom, ekkora netnél ilyesmit nem használsz.
A net lemerülése amúgy teljesen felhasználófüggő, nekem sikerült a 100 megámat egyetlen reggel, egy óra leforgása alatt elhasználnom (ilyenek ezek a büdös kockák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!