Ha kiütettem a telot akk megmarad a garancia?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 22:10
2/10 A kérdező kommentje:
:( köszi a választ
2009. okt. 31. 22:19
3/10 anonim válasza:
Szerződésszegésnek számít, az a legkevesebb, hogy elveszted a garanciát. Jogilag szabálysértés, elvben be is perelhetnek, gyakorlatban nem szoktak, bár épp most volt hír, hogy feltört szoftveres iPhone-okat hívtak be a T-mobilenál, de az ilyen telefont elvben simán le is tilthatják a hálózatról.
4/10 anonim válasza:
Az előttem szóló írása csak akkor igaz ha a telefonod nincs kifizetve, mondjuk előfizetéssel részletre vásároltad. Ha a telefon teljes ára meg van fizetve, és garanciás, akkor csak a garancia ugrik, más szankció nincs.
5/10 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat :) (Y)
2009. okt. 31. 23:33
6/10 anonim válasza:
22:55 nincs igazad, a függő telefon függetlenítése szerződésszegésnek számít, mert azt azért kapod olcsóbban, hogy csak abban a hálózatban használd. Elvenni nem veheti el, ha kifizetted, de letilthatják a hálózatról (azt hiszem, ez a IMEI azonosító alapján lehetséges), de nem szoktak ilyesmivel szórakozni.
7/10 anonim válasza:
Vegyél egy turbo simet. 2000-3000ft,egyenlőre nincs rá törvény h illegális e vagy sem és nyoma sem marad!Tehát NEM ugrik a gari+a későbbiek folyamán is használhatod majd a telefonjaidhoz...
8/10 A kérdező kommentje:
utána néztem ennek a turbo simnek és jó dolognak tűnik :D
de iet hol lehet venni?
am köszi a választ...
2009. nov. 3. 16:14
9/10 anonim válasza:
Nézz szét a hazai aukciós portálokon.Pl Vatera,teszvesz. Megbízható 100+ os eladótól bátran vásárolhatsz,kérdezz rá hogy jó-e a telódhoz.Vannak olyanok akik vissza is vásárolják ha nem jó a telóhoz. Én tőle vettem: [link]
10/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. nov. 5. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!