Hogyan tudok internetet csinálni a telefonomra?
Feltöltőkártyás Vodefone-os tehát 70-es
és nekem inkább csak facebookozásra kellene, mert kollégiumba kell mennem, és hogy tudjak irkálni a családtagjaimmal, csak erre kellene, hogyan tudnék rá csinálni, és mennyiért?
az a baj hogy nem wifis a telefonom :S Nem okostelefon Motorola EX130 Wilder
nem okos telefon, nincs rajta wifi, és nem tudom hogy egyáltalán van e ott wifi, valószínűleg van egy kettő számítógép de arra biztosan sokat kell várni mire sorra kerülök, és nem azzal szeretném eltölteni az egész napomat hogy várok a gépre, de most néztem az internet tarifákat és 3000FT-től kezdődnek az internetek és az pár nap alatt lemegy. 3000FT-ből sokkal többet bírunk telefonálni, mert olyan vezetékes telefonunk van amiről 15-20 FT-ért lehet telefonálni 20-assal vagy 70-essel, 30-ast meg ingyen hív, a legegyszerűbb az lenne ha vennék egy teljesen alaptelefont ami 30-as és kész, csak hát internettel jobb lenne mert akkor megtudok nézni pár dolgot amit akarok. de valószínűleg nem lesz rajta internet, mert akkor már kellene rá 5MB-os és az meg már nyílván 7 ezer forint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!