Hogyan frissítsek Android verziót pontosan, lépésről lépésre?
Sziasztok!!
Valószínűleg van már ehez hasonló kérdés, ezért elnézést, de ez egy kicsit más jellegű lenne. Az egyik dolog, h mindenféleképpen olyanoknak szeretném a válaszát, akik már csináltak ilyet.
Nos, 1x se raktam még fel Androidot telóra, nem is frissítettem, semmi, csak a gyári van rajta. Ezért úgy gondolom, h egyszer el kell kezdeni (mint egy PC-t), és meg kell tanulni. Tudtommal nem nagy ördöngőség, de semmi ismeret és tp nélkül nem merem.
Tehát az egyik kérdésem az lenne, h mielőtt felraknák az új verziót, mit is kell csinálni előtte??? Mert hallottam vmi feltöltést, meg szinkronizálást a fiókkal, de gőzöm sincs h ezt hol kell megcsinálni.
A másik, tudom h vannak gyártóknak ilyen külön frissítésre kiélezett programjaik. Érdekelne, h mi a neve a Sonyénak, Samsungénak, HTC-jének.
Miután ezt letöltöm, rá kell dugnom ugye a gépre a telót, mert tudtommal USB-n lehet, vagy a legbiztonságosabb, vagy nemtudom.
Ezt követően kijelzi elvileg, h van e új verzió. Ha van, akkor csak simán követnem kell a lépéseket, nem kell semmit formázni meg semmi???
És ha ez kész, akkor gondolom be kell lépni ugyanazzal a fiókkal, amelyikre lementettem az adataimat, és ott lesz vmi visszaállítás???
Bocsánat ha vmi hülyeséget írtam, tényleg fogalmam sincs h hogyan kell ezt csinálni, de meg szeretném tanulni. Nem tudom h hasonló elven működik e mint a PC.
Még a formázáshoz (ha kell), hogy akkor ezt meg lehet csinálni, vagy úgy mint PC-n, a telepítő automatikusan letöröl mindent??
Köszönöm szépen a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!