Mi a véleményetek a HTC Desire C-ről?
Am a gyari bongeszoje eleg jol ki van centizve. A többi bongeszo nagyon lassan renderel, amikor nagyitasz es a szovegeket is lassan pakolja at ezena telon viszont cserebe nem gyorsitotaraz a memoriakartyara...
A gyári billenytuzeten meg nem lehet kikapcsolni azt h ha szokozt nyomsz akk javitja a szavakat ahogy epp gondolja.
A sense design elemek is tobb ramot foglalnak mint a sima fekete hatteru android arculat.
A felnyito kepernyo is bugos, neha megjelennek gombok a gyuru felett noha nincs se hivas se uzenet.
Az a funkciot is csak rootolassal tudod előhozni h usb dolgokat tudj a telohoz kapcsolni, noha desire one meg ezek alapbol tamogatjak usb host neven. Ez is tamogatja az android 4 miatt, csak le van tiltva mert nem dolgoztak ki hozza a menut....
Akk ha jon egy smsed es bemesz az sms programba de nem olvasod el az uzit akk onnantol kezdve sehol se jelzi h olvasatlan uzeneted van. X10 minin egészen addig mutatott egy kis szamlalot amig el nem olvastam minden üzenetet. Erre meg alig talaltam olyan cuccot ami tenyleg addig mutatja z olvasatlan uzenetek szamat, amig el nem olvastam.
Ja es a jobb oldali erintigombbal feljovo cucc semmire se jo csak a legutobb megnyitott appok kozt valtogatni. Eredetileg ez lenne a feladatkezelo is mert ha kidobod a listarol az appot akkor be is zarja, de itt csak a listarol veszi le. A sense feladatkezelo meg ugy bezar mindent h utana megzavarodik az osszes hatterszolgaltatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!