Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a HTC...

@Elomania.kerci kérdése:

Mi a véleményetek a HTC Desire C-ről?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mi a véleményetek a htc desire c-ről. Lennen lehetőségem, hogy azt, vagy bb 9320at vegyek, esetleg Htc wildfire/ wildfire s-t.. Melyket válasszam?
2013. aug. 29. 12:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien segíteni akartatok volna. Nekem modt végülis desire c-m lett, mert szerintem a sense sokkal jobban fedobja a kezelőfelületet. Azért nem vettem desire 200-at, mert azzal azéert egy kicsivel drágább, és az alakja sem tetszett. Rájöttem ,hogy úgy is lehet jó egy mobil, ha az embert nem terheli nagyon meg, csak éppen az alapvető appokat teszi rá, és nem akar játszani subway surfert, hanem neki okés az angry birds is... Én beértem ezzel..
2013. szept. 3. 07:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Am a gyari bongeszoje eleg jol ki van centizve. A többi bongeszo nagyon lassan renderel, amikor nagyitasz es a szovegeket is lassan pakolja at ezena telon viszont cserebe nem gyorsitotaraz a memoriakartyara...

A gyári billenytuzeten meg nem lehet kikapcsolni azt h ha szokozt nyomsz akk javitja a szavakat ahogy epp gondolja.

A sense design elemek is tobb ramot foglalnak mint a sima fekete hatteru android arculat.

A felnyito kepernyo is bugos, neha megjelennek gombok a gyuru felett noha nincs se hivas se uzenet.

Az a funkciot is csak rootolassal tudod előhozni h usb dolgokat tudj a telohoz kapcsolni, noha desire one meg ezek alapbol tamogatjak usb host neven. Ez is tamogatja az android 4 miatt, csak le van tiltva mert nem dolgoztak ki hozza a menut....

Akk ha jon egy smsed es bemesz az sms programba de nem olvasod el az uzit akk onnantol kezdve sehol se jelzi h olvasatlan uzeneted van. X10 minin egészen addig mutatott egy kis szamlalot amig el nem olvastam minden üzenetet. Erre meg alig talaltam olyan cuccot ami tenyleg addig mutatja z olvasatlan uzenetek szamat, amig el nem olvastam.

Ja es a jobb oldali erintigombbal feljovo cucc semmire se jo csak a legutobb megnyitott appok kozt valtogatni. Eredetileg ez lenne a feladatkezelo is mert ha kidobod a listarol az appot akkor be is zarja, de itt csak a listarol veszi le. A sense feladatkezelo meg ugy bezar mindent h utana megzavarodik az osszes hatterszolgaltatas.

2013. szept. 3. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!