Érintőképernyős vs. Hagyományos telefon? Véleményetek, tapasztalatotok? (Bővebben lent)
Nekem volt érintőképernyős telóm SAMSUNG GT-S5230 személyében, véleményem szerint nem nyerte el a tetszésem.
Akksija állandóan lemerült, pedig nem használtam egész nap, kijelzője hamar és durván megkarcolódott, amikor ki akartam választani egy menüpontot, nem nyitotta meg.
Most van egy NOKIA C2-01 telóm úgy több mint fél éve, ezzel érdekes módon semmi bajom nincs, minden rendben van vele.
Akksi jól bírja és még sok jó tulajdonságát sorolhatnám.
A régebbi, hagyományos telefonok strapabíróbbak voltak, az biztos. Az is igaz, hogy ezek nagyon lassan merültek, de nincs is rajta szinte semmi, ami meríthetné.
Nekem most Sony Xperia Z-m van. Ha sokat nyomkodom, naponta, 2 naponta kell tölteni, de ha csak mondjuk napi 2x telefonálok pár percet, és a netet is csak addig használom, míg megnézek valamit, akkor kibír 4-5 napot töltés nélkül. Egyelőre még egy karc sincs rajta.
Összességében én jobban szeretem az érintőképernyős telefont, a kijelző felbontása, a kamera minősége, wifi, a 4 magos procinak köszönhető gyorsaság, a sok alkalmazás mind olyan, ami mellette szól.
"S5230"
Ezért nem szereted az érintőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!