Nokia lumia 800 vagy 520 a jobb telefon?
Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése végett: nem telefont szeretnék venni. Nekem 520-as van, osztálytársamnak 800-as.
Melyik a jobb telefon?
Szerintem az 520, de Ő ezzel egyáltalán nem ért egyet, bármilyen érvet is mondok.
2013. aug. 28. 13:39
1/7 anonim válasza:
az 520 jobb!
- újabb
- lehet bővíteni a memóriáját
- WP8 van rajta (nem WP7,5)
- több a készenléti ideje
- nagyobb kijelző
- IPS
Csak a kamera jobb a Lumia 800-on
2/7 anonim válasza:
800 as jobb , de már venni nem éri meg venni , pedig szerintem a legszebb wp s volt :D . A kamerája jobb , és peocessorja erősebb , 1.4 Ghz böngészésben és egyszerűbb játékokban mindenképpen jobb mint a 2 mag 1 Ghz . Viszont 520 as jobban Megéri a támogatás miatt .
3/7 anonim válasza:
antredarált, te nagyon el vagy tévedve! A lumia 520 mindenben jobb, mint a 800 :D
4/7 anonim válasza:
Én nekem lumia 800van. De ha lehetőségem lenne akkor 520/620 at vennék. Sajnos megvagyunk lőve hogy nem kapjuk meg a WP8 at.
5/7 anonim válasza:
Első kommentelő. nem kötekedni akarok de 7.8 van a 800on =)
6/7 anonim válasza:
5# bocsi,de nem voltam biztos benne hogy 7,5 vagy 7,8
de mindegy mert akkor is jobb az 520
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!