Nokia Lumia 520 vagy Huawei Ascend Y300?
Furcsa lesz a nokia, de ha megszokod imádni fogod.
Azt válaszd.
Én tegnap rendeltem meg ezt a Huawei-t. Még nem érkezett meg,de amielőtt erre a döntésre jutottam én is e között a két telefon között vacilláltam. Nekem is ezelőtt androidos telefonom volt (Xperia Tipo) nagyon szerettem. Aztán amikor új telefon után néztem rátaláltam erre a Nokiára. A külseje nekem nagyon bejött, a mérete is pont jó,de rám nagyon egyhangúan hatottak a csempék,na és az a tény,hogy nem lesz olyan szabad a rendszer mint az androidos telefonoknál (bár lehet,hogy stabilabb). Ismerősömnek Lumia 620 van,amit kipróbáltam és szvsz elég nehéz kezelni,nem olyan egyértelmű az operációs rendszer. A internet sebessége megfelelő volt rajta. A kamera szupi képeket csinált,bár a vaku hiányzott! /Huawei-en megtalálható/ A GPS-t nem volt alkalmam kipróbálni,de azt tudom,hogy offline lehet használni (nem szükséges hozzá internet).
Huawei-el még nem találkoztam (egyik ismerősömnek sincs), de kíváncsian várom,hogy milyen lesz,elég sokat olvasgattam róla és azt írták hogy nagyon jó telefon,ezalatt értem a képernyő minőségét/méretét,a kamerát (elöl,hátul),az internet gyorsaságát, stb. ....
Remélem egy kicsit tudtam segíteni! :) Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!