Híváskorlátozás Samsung S5230on. Hogyan?
Figyelt kérdés
Általában mindig sok a telefonszámlám.Arra gondoltam, ez talán jó megoldás lenne. de sajnos nem tudom hogyan kell, a kézikönyvében meg nem találom.valaki tudna segíteni?:S2009. okt. 31. 11:06
1/1 anonim válasza:
És ha kártyát vennél bele? vagy talán menj be a szolgáltatódhoz, és kérdezd meg hogy hogy működne.. szerintem szívesen segítenek, vagy kérd meg, hogy nyomjanak egy smst, ha túllépted a "határt".. vagy nekem úgy van, hogy ha átlépem azt az összeget amit akarok, akkor jelez hívás közben a telóm, hogy hahó állj le.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!