Nokia Lumia 925 vagy Samsung Galaxy S4?
Azért az elsőnek nem adok igazat... De szerintem is a SGS4!
Már kialakításban is szebb a Samsung.
- nagyobb kijelző
- jobb képminőség
- Super amoled
- 13 Mpxl kamera
- Java támogatás
- TV ki/bemenet
Samsung Galaxy S4 nem olyan jó telefon,mint azt a legtöbb ember hiszi.Ha ki lenne rakva egy asztalra egy HTC One,Sony Xperia Z,Oppo Find5,LG Optimus G Pro,Nokia Lumia 925,Nokia Lumia 1020,és egy SGS4,az SGS4 volna az első amit félre tolnék,hogy "kösz nem".A Samsung hanyagul optimalizálja az Androidot,az anyagminőség egy vicc.(a kategóriához nem illő.)Azért híres,és ismeri mindenki,mert a Samu többet költ reklámra,mint pl. a Coca-Cola,és ez nem túlzás,valóban így van.Én azt mondom neked ha Android,akkor HTC One,ha Windows Phone 8,akkor kibírod ezt a pár hetet,és Lumia 1020,a világ legjobb fotós képességekkel rendelkező telefonja.(gyakorlatilag kiváltasz vele egy fényképező gépet,bármilyen kompromisszum nélkül)
HTC One teszt: [link]
Lumia 1020-ról még nincs teszt,de ez az: [link]
Tehát véleményem szerint S4 árban jobb Androidos telefont kapsz mint az S4,csak mindenkinek azt tolják az arcába,azt azért híres.A két rendszer közt (Android vs. Windows Phone8)én nem mondok semmit....:)Mindkét rendszernek van előnye/hátránya.Kinek mi jön be!Bármelyiket ajánlanám az csak hitvitát szülne a vérfanok közt.(mondjuk lehet így is kapok a Samu fanoktól)Olyan ez egy kicsit mint a Windows vs Linux.Értelmetlen az összehasonlítás.Csak a fanok játszótere.
Hogy mennyi reklám van a két kertyere között...azt tudassa a nagyvilággal a két nagy cég, ne csak az USA-ban....ja hogy ott nyíltan savazhatják egymást??? Akkor mindegy. Úgyis csak ott van olyan, hogy elhozol egy L925-öt vagy egy S4-et, vagy mindkettőt, és filléreket fizetsz érte.
Egyébként, szerintem. De csak szerintem a teljesítménye mind a kettőnek ugyan akkora. Persze itt nem az antutut értem meg a minden-féle benchmark-ot, hanem általános használatra. Tele van mind a kettő olyan dolgokkal, aminek a 70%-át nem is használja az ember. Az a 70, legyen akkor 60, de ki használja a szemkövetést...vagy a vezeték nélküli töltőt (ami egyébként lassabb, és állítólag melegszik tőle a telefon), vagy ki dicsekszik a Google Play tartalmával?? Egy rakat szemét van fent. Használhatatlan szarok is felkerülnek, amik aztán szennyezik a telefont. A Marketpalace-on meg ugyan nincs annyi app, mint a play-en, de ott legalább rend van. Nincs 25 ezer fingós meg elemlámpás app, hanem mondjuk csak 2 vagy 3. Kézreállóság szempontjából pedig a WP mindig is nyertes volt.
Hogy a L925 nem veheti fel a versenyt/nem rúghat labdába, ez egy erős kijelentés.
Én WP-t használok.. 1,5 éve. nem váltanék semmi pénzért. Nekem ez a kényelmes, ez a jó, ez tetszik, kiszolgál engem. :)
Nem savazni akartam az androidot, de az S4 minek, mikor az S3-at se lehet kihasználni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!