Xperia Z tulajok, vélemény?
Szeptemberben akarok telefont váltani és meglehetősen vonzónak találom az Xperia Z-t.
A zsákbamacskát viszont nem szeretem ,a reklámoknak és a szponzorált teszteknek, kritikáknak nem feltétlenül hiszek.
Ezért kérném azokat, akiknek ilyen készülékük van/volt, írják le véleményüket, akár objektív, akár szubjektív nézőpontból.
Számomra a telefon nem játékkonzol, sem mozipótló, simán egy praktikus, szükséges hétköznapi használati tárgy, amitől gyakorlatilag csak gyors és pontos működést várok el, telefonálás, net kezelés és néha fotózás céljára. Engem nem dob hanyatt egy csilivili kijelzőkép meg HD felbontás vagy az értelmetlenül magas megapixel.
Már hozzászoktam a jellybeanhoz és ki is használom a funkcióit, az ICS-sel már lekorlátozva érzem magam, tehát álltaira zavarna, ha az android funkciók nem úgy tennék a dolgukat, ahogy kell.
A wifi is lényeges pont, ha ezzel gond van, már ki is esik.
Esetleges upgrade is érdekelne, a roottal illetve főzött romokkal kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnének.
Előre is köszönöm.
#1:
Nagy tapasztalatra valló válasz volt, már ne is haragudj. :)
Hiába figyel egy erős hardver a készülékben, ha kéthetes használat után a rosszul optimalizált szoftver miatt elkezd laggolni, fagyni, újraindulni.
Ezért kérdeztem tapasztalt felhasználókat (az vagy?:D)
Elég gyenge hozzáállás az is, ha valaki azt hiszi, egy "erőgép" telefonban csak játékhoz kellhet.
Nekem valamilyen szinten munkaeszköz is a telefon, megnézném, hogy mondjuk az az ötezres csoda mit kezd egy e-mailben csatolt solid edge 3D modellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!