Hogyan tudom lemondani a Go! NapiNet adatdíjcsomagot? (T-Mobile)
Tegnap én is vásároltam Domino 5 feltöltő kártyát,beraktam a telefonba és ahogy működésbe lépett,azonnal jött az üzenet,hogy levontak 195Ft-ot. Hívtam a 1777 domino ügyfélszolgálatot,ahol az aktív + szolgáltatásokat lelehet kérni,de ők szerintük nincs aktív szolgáltatás megrendelve!!!
Gondoltatom valami tévedés lesz. Reggel azt látom a telefonon,hogy jött újabb üzenet,levontak újabb 195Ft-ot!
Felhívtam nagy nehezen az ügyfélszolgálatot,hogy hogyan lehet nekem megrendelt NAPINET-em,amikor az automatájuk szerint nincs lemondható megrendelt + szolgáltatásom.
Erre a válasz:
Általában telefonokon gyárilag be van kapcsolva adathasználat és azt nekem kell kikapcsolni,akkor nem aktiválódik a NAPINET!
Hogy lehet ilyen alattomos sunyi módon megkárosítani az ügyfeleket? EZ lehúzást!!!!
Hogy mernek ilyet megtenni????
"Általában telefonokon gyárilag be van kapcsolva adathasználat és azt nekem kell kikapcsolni,akkor nem aktiválódik a NAPINET!"
Tegyél panaszt, ez így ebben a formában szabálytalan.
Kérd vissza a pénzed.
A Telekom szabályzat szerint:
"A Domino Go!NapiNet díjcsomagot elegendő egyszer megrendelni és az folyamatosan rendelkezésre áll."
Tehát ha te nem rendeltél meg valamit, azért jogosulatlanul számláznak. Még akkor sem, ha valóban be volt kapcsolva a telefonon a mobilnet funkció.
"A használathoz adatforgalmat kell kezdeményezni (pl. böngészés, adatforgalommal járó alkalmazások használata, e-mailezés), ekkor levonásra kerül az adott napi díj és aktiválódik az aznapi 10 MB benne foglalt adatforgalmi keret. Olyan napon, amikor nem keletkezik adatforgalom, a napi díj sem kerül levonásra."
Ez nem menti fel a szolgáltatót az alól, hogy kérés nélkül aktiválja.
Új előfizetésnél a mobilnetnek kikapcsolva kell lenni. Azt vagy kéri az ügyfél, vagy bekapcsolja magának.
Tehát aki új díjcsomaghoz jutott és kéretlenül számláz a napinet, az visszakérheti az árát.
Akinek ilyen problémája volt, melyik csomagnál tapasztalta?
1430 ra küldj smst -t. Ha aktiválni szeretnéd: +NAPINET
Ha lemondani szeretnéd: -NAPINET
Velem is kiba...tak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!