Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyen olcsón lehet Iphone...

Ilyen olcsón lehet Iphone 5-öt venni?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon tényleg ilyen olcsón árulják az eredeti Ipone 5-öt? [link]

2013. aug. 26. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Egy gmail-es című "cégtől", ahol a partnert Zhi Yong Zeng-nek hívják. Fizetni Western Unionnal vagy banki átutalással... aha... véletlenül sem ebayen keresztül lehet megvenni, és paypallel fizetni, ahol a vevőt védik, és pénzvisszafizetési garancia van.

Kicsit gondolkozz el, aztán rájössz magadtól is a válaszra.

Szerinted ki az az európai vevő, a FuJian tartományi hatóságokhoz fog fordulni egy párszáz dolláros sikertelen vásárlás miatt?

2013. aug. 26. 23:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkodtam... De mondom előtte rákérdezek, hogy van-e valakinek tapasztalata... Köszönöm a választ!
2013. aug. 26. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Szétnéztél te az oldalon? Vannak itt 530 dollárért 17"-os i7-es MacBook Pro-k SSD-vel is, ahol alkatrészek többe kerülnének, mint amit értük kér. Átverés az egész, sajnálom szerencsétleneket, akik bedőlnek ennek.
2013. aug. 26. 23:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdeztem rá, hisz én e hittem el...
2013. aug. 26. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínű nem is az.
2013. aug. 26. 23:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Így igaz!

Szerintetek melyik a jobb Iphone klón? (Thunderbird i5 Mega vagy a Zophone i5 Pro) Az egyik a Thunderbird i5 Mega- MTK6577 Dual Core 1.2Ghz, a másik pedig a Zophone i5 Pro- MTK6589 Quad Core 1.2GHz? Valakinek esetleg tapasztalat? Melyik a gyorsabb? Melyik hasonlít jobban az eredetire, mind külsőre és csomagolásban? Melyik az aminek jobb az Android rendszere? Gondolok itt arra, hogy Play store, névjegyzék frissítés...stb. A hátlap logo...fém vagy műanyag? Esetleg ha valaki jobbat tud leírhatja. Üdv.

2013. aug. 27. 00:00
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem telik eredetire , akkor inkább vegyél valami fosdroidot aprópénzért ^^
2013. aug. 27. 00:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Telik eredetire csak annyit nem ér meg! ;)
2013. aug. 27. 01:54
 9/12 anonim ***** válasza:
21%
igaza van neki.. ha nem tellik eredetire, ne akarj felvágni. Én ugyan androidos vagyok, de a klón-telefonokkal futkorászó emberek nagyon ki tudnak hozni az idegből. Tipikus csóró vagyok, de fel akarok vágni szemlélet.
2013. aug. 27. 04:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon eltértél a témától. Nem a véleményedre voltam kíváncsi. :)
2013. aug. 27. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!