Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4: 8 gb elég?

Iphone 4: 8 gb elég?

Figyelt kérdés

mostanában szeretnék venni a t-mobile-nál egy iphone 4et, viszont csak 8 gb-sat forgalmaznak...

ez a 8 gb-os iphone 4 kerül kb 110-130 ezer forintba. Szerintetek megéri így is?

És az a 8 gb elég lenne nekem a szokásos alkalmazásokhoz ( gb, instagram, 1-2 képszerkesztő, stb) , pár játékhoz, viszonylag sok zenéhez, a mostani telefonomon kb 2-3 gb-myi zene van, ennyi elég lenne az iphoneon is), képekhez, meg pár elég hasznos programhoz?

előre is köszi a válaszokat:)

2013. aug. 26. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem és nem és nem. nekem 32 gigás 4-esem van és egy normális program nagyobb, sok hely kell neki, ez nem olyan telefon hogy ma megveszed holnap meg lecseréled - ezt nem így szokták venni. Itt nincs nagyobb memóriakártya csak készülékcsere lehetséges. alapból nem tudod azt a 8 gigát felhasználni, hanem csak kb 5-öt.

Legalább 4s-t vegyél, még az sem kerül ilyen sokba, de várj még vele, mert szeptember elejétól olcsóbb lesz, hidd el. iphone 4 ennyi rengeteg pénzért nem éri meg, sokan cserélik le a 4-et, vegyél ismerőstől v megbízható helyről, ha mindenképp iOS-t akarsz.

2013. aug. 26. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem se! Nekem 3g és 3gs volt 8gb-ás, Még a 3g szódával elment, de ott is pl, amikor kijöttek a full eus térképek, alapból csak az foglalt 2gb-ot. Az oprendszer önmagában 1,5gb. És akkor még nem fényképeztél vele, nem raktál rá zenét, videót, esetleg egy nagyobb játékot. Nekem 16gb 4s van jelenleg, de nagyon kevésnek érzem.
2013. aug. 27. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!