Szerintetek melyik telot vegyem? Samsung s4 active, vagy iphone5? az ár nem mérvadó, csak a tudás és a használhatoság.
Szerintem nézd meg a válaszadók helyesirását :) Egyik iOS-es sem tudott normálisan kommunikálni (a "naon" és a "vok" szavak vitték nálam a pálmát)
A kérdésedre válaszolva: ha nem fontos a viz-, por-, és ütésállóság, akkor én egy alternativ opciót javasolnék a HTC One formájában. Május közepén vettem egy fekete példányt (igaz, akkor még nagyon drága volt, 650 eurót fizettem érte), de semmi problémám nem volt vele. Vigyázni kell rá a fém miatt, de cserébe egy gyönyörű, stabil telefont kapsz. Az S4-ek közül néhány példány égett már meg töltés közben, az egyik egy egész házat is felgyújtott maga körül. Hála istennek, az aluminium nem gyúlékony.
Hs tényleg csak a kettő közül akarsz választani, akkor S4 active.
Bármelyiket is választod, ha az ár valóban nem számit, köss rá biztositást. Drága telefonok ezek, és egy kijelzőcsere, vagy ne adj' isten egy lopás, vagy elvesztés elég drága dolog tud lenni.
A legjobb tanácsom egyébként az lenne, hogy keress egy megbizható webshopot, és rendeld meg őket egymás után. Magyarországon a hatályos törvények szerint 8 napon belül, ha megvan az összes alkatrész, doboz, és semmi sem sérült (azaz egy karc sem lehet rajta), akkor indoklás nélkül visszaküldheted a termékeket, és vissza kell kapnod a teljes vételárat (leszámitva a postaköltséget). Ez a jogszabály azért lett megalkotva, mivel az internetes vásárlás során nincs lehetőséged kipróbálni az adott terméket, igy nincs lehetőséged felmérni, hogy neked az valóban megfelel-e. Ebben a formában mindkét telefont tudod tesztelni 8-8 napig, majd utána eldöntöd, hogy melyik kell, és megveszed/megtartod azt :)
Remélem, megfelelő volt a válasz. Mielőtt megrendelnéd, járj utána, hogy náluk is érvényesithető-e a 8 napos elállási lehetőség, mivel néhány webshop külföldről szállit Magyarországra, mely esetben nehezebb élned ezzel a jogoddal, ha egyáltalán tudsz.
PS: a webshop-tulajdonosoknak valószinűleg nem tetszik ez a válasz, de ha egyszer ezt a lehetőséget kinálja a magyar jogrend (amit egyébként nekik is fel kell tünteni a webshopon), akkor miért ne használják ki a vásárlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!