Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » WAP beállítással segítene valaki?

WAP beállítással segítene valaki?

Figyelt kérdés
Vodafone-os vagyok, elküldtem az aktiváló kódot sms-ben, és a konfigurációs beállításokhoz szükséges smst is, amire jött egy konfigurációs üzenet, amit ha megnyitok, kéri a konfigurációs beállítások PIN-kódját. Ilyen kódról sehol nem írnak semmit. Mégis mi ez?
2009. okt. 30. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:

A Kérdésedre a válasz idézve a vodafone honlapjáról [link]

"A készülékre kapott konfigurációs üzenet elmentéséhez esetenként felhasználói kód szükséges, ami minden esetben 1."

Laci

2009. nov. 3. 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz:D csak ott nem néztem meg, ahol a legtöbb értelme let volna.. De mindenféléről küldenek sms-ben értesítést, azt hittem az ilyen apróságokat is legalább megemlítik azért. Amúgy közben már megoldottam manuálisan, hagytam a beállítós sms-t a fenébe.
2009. nov. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!