Első okos telo?
Figyelt kérdés
anroidos telot szeretnek, facebook, messenger, viber ilyeneket toltenek csak le. max 40 000 ft ertekben, es fontos, hogy bovitheto legyen a memoria, es magyar nyelv is legyen benne. tudtok jokat ajanlani?#Telo?
2013. aug. 24. 19:25
1/10 anonim válasza:
Ez egy kicsit OFF, de lenne egy kérdésem (pusztán kíváncsiságból): miért szeretnéd, hogy az első okostelefonod Androidos legyen?
3/10 anonim válasza:
Huawei Y300...? ennyiért talán még ez az ami normális, de android ilyen árért?
4/10 anonim válasza:
40ezer kereten belül fogsz venni androidot, akkor kb egy életre megfogod utálni azt (nagy mák ha csak jópár évre utálod meg) szóval nokia lumia 520
5/10 A kérdező kommentje:
1. 2. miért nem lehet normális választ adni? ????? -.-
2013. aug. 24. 21:11
6/10 anonim válasza:
Csupán jószándékból kérdeztem, mivel az elmúlt 10 évben elfogyasztottam már nem egy telefont, és tudom, hogy 40.000 Ft értékben nem fogsz kapni normális, megbízhatóan működő Androidos okostelefont.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez esetben koszonom. megeri megvenni a nokia lumia 520-at? csak viber meg facebookot ilyesmiket hasznalok.
2013. aug. 24. 21:47
8/10 anonim válasza:
Nokia Lumia 520-ra is elérhető az összes nagy közösségi és csevegő alkalmazás: facebook (a rendszerbe integrálva és külön alkalmazásként is!), twitter, tumblr, viber, whatsapp, vine (6sec), instagram (6tag), stb.!
9/10 anonim válasza:
Az Ace 2 kivételesen jó telefon, nekem az van 2.3.6-os andoriddal nincs vele semmi baj.... Jelly Beannel egy rakás szar, de GB-vel nem. Úgyhogy az, h a 40 ezres telefonon szarok, azért azt nem mondanám. Nem egy S3, meg S4 de akkor se fagy össze vissza, működik rendesen, nem hardcore gamelésre van, alap dolgokra tökéletes.
Viszont a Nokia Lumia 520-at én is ajánlom.
10/10 anonim válasza:
hát az ace 2 szolgáltatóknál még mindig 50 körül van, vagy legalábbis 40nél bőven drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!