Milyen mobilt vegyek? (bővebben lent)
Eddig Sony Ericsson Xperia Rayem volt, és most nagyon nincs tippem, hogy mi legyen az utódja.
Szempontok: legalább olyan jó képeket csináljon, mint a régi, jó minőségű, éles kijelző, ami lehetőleg nagyobb, mint 4 ich, erős hardver, bővíthető memória, jó ár/érték arány.
Nem feltétlenül kell androidos legyen, a lényeg az, hogy tényleg csak olyant írjatok, amit érdemes hosszútávra megvenni.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
#1, miért is?
(Én bevallom, nem volt még Androidos telefonom, de amiket itt és fórumokon olvasok, 10-ből 9 ember, aki Androidról váltott, nem bánta meg! Hogy miért? Mert gyors, megbízható, folyamatosan érkeznek a frissítések és az alkalmazások, és 'nem 12 egy tucat'. Nem mondom, vígan ellennék egy Androidos telefonnal is, mert mindent tudnak, de hiába veszi meg az ember a legdrágábbat, akkor is vannak rendellenes viselkedések... Kíváncsi lennék a Te érvelésedre is, tapasztalatból mondod, vagy te is úgy láttad/hallottad?)
Hát a kereteim elég szélesek, és inkább attól függnek , hogy mennyire tetszik a telefon.
És még megjegyezném, hogy nem igazán szeretnék Sony-t. Jó a kamerájuk, az tény, de eddig nagyon sok embertől hallottam negatív visszajelzést, erre jön még rá a saját tapasztalat... :(
HTC?
Én azért nem vennék Lumia-t, mert a barátnőmnek is az van. És nézegettem, hogy jól bejáratott programjaim közül alig van valami a wp marketen.
Ő is sokszor panaszkodik, hogy bezzeg nekem van xy programom, neki meg nincs.
És mivel egy telefon használatának nagy részét a programok teszik ki, így ez eléggé befolyásoló tényező. Nálam mindenképp.
Egyébként szép igényes telefonok a Nokiák meg a rendszer is megbízható és elég jól használható, csak még a wp market van nagyon lemaradva. És amíg az MS benne hagyja a wp-ben a buta korlátozásait, addig sajnos nem is lesz rá fejlesztés.
Aztán lassan már csak a Nokia lesz a wp mögött, mert a többi gyártó fokozatosan befejezi a wp-s telefonok gyártását.
Ezen tények elég elszomorítóak.
A bővíthető memóriáról tudd, hogy a telefon belső tárhelye nem bővíthető és ez eléggé korlátozó tényező tud lenni. Lásd pl: SGS4 low memory(gate) problem.
Számomra ezek alapján és a szempontjaid alapján csak a droid jönne szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!