Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt már kezetekben ebook...

Volt már kezetekben ebook olvasó? Mi a véleményetek róla? Esetleg van aki naponta használja?

Figyelt kérdés

Mennyire alkalmas internetezésre (wifi) hírportálok, wikipedia, levelek, fórumok olvasásához? google map gondolom nem tölthető be rajta!

Van sok ingyenes magyar könyv? Hol találom őket?

2013. aug. 24. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Netezésre nem igazán alkalmas, persze wikipediara meg hasonlóan szöveges weblapok megjelenítésére jól használható. Netre vegyél tabletet, könyvre pedig ebook olvasót.
2013. aug. 25. 14:52
 2/2 anonim válasza:
Nekem van egy e-ink-es. Nagyon szeretem, nagy készenléti idővel (kb. 4 hét) kb 1000 könyv rajta van. Mindig bedobom a táskámba, ha akad unalmas fél órám, utazás vagy várakozás közben, akkor nagyon hasznos tud lenni. Netezni próbáltam ajta de kb az élvezhetetlenség szintjén mozog, viszont zenét is szoktam raja hallgatni. Megérte, én nagyon szeretem.
2013. aug. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!