Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy működik a wifis dolog?

Hogy működik a wifis dolog?

Figyelt kérdés

a közeljövőben szeretnék egy új mobilt venni

vagy LG KS20, vagy egy iphone... de még vacilálok a kettő között. a kérdésem csak az lenne,hogy hogy működik ez a Wifis dolog? hallottam erről sok mindent. Például, hogy ezért fizetni kell... :S vagyis előtte meg kell rendelni valamilyen csomagot,mert különben nem lehet :S

valaki eltudná ezt nekem magyarázni érthetőbben? És még egy kérdés,ha tudtok,viszonylag elérhető áron ilyen Wifis telefont,légyszi irjatok :) köszönöm nagyon előre is :-)

2009. okt. 30. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nem kell érte fizetni a telefonod csatlakozik egy elérhető vezeték nélküli hálózathoz legyen ez a saját otthonid vagy bárhol a megadott jelszó ellenében, ha olyan a hálozat hogy internetmegosztás is van rajta akkor természetesen az is elérhető, persze vannak olyanok is ami térítés ellenében vehetsz igénybe

itt nézz körbe

[link]

2009. okt. 30. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
huu köszönöm :) és akkor ha megveszem a telefont nem kell semmi ilyen internetes "médiamánia" csomagra előfizetnem??:)
2009. okt. 30. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nem mert az nem wifin keresztül éri el a hálózatot hanem 3g meg hsdp meg hasonlók
2009. okt. 30. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
de (szerintem:D) a wifit csak ott tudod használni ahol van wifi lefedettség.. tehát szerintem otthon nem biztos hogy mennifog, de pl bárokban lehet látni hogy ki van téve egy nagy wifi matrica, ott pl lehet, meg egyetemek is direkt le vannak fedve wifivel, szóval nézz utána hogy ahol laksz ott pl van-e wifi lefedettség
2009. okt. 30. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!