Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Ascend Y200 vagy...

Huawei Ascend Y200 vagy Huawei Ascend Y210 a jobb?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanolyanok. A kevés ram miatt egyiket se célszerű megvenni.
2013. aug. 22. 23:30
 2/3 Esprimo Mobile ***** válasza:
Nekem y200-am van 1,5-éve, jó minöségü telo , az ips kijelzöje képminöségét sok ismerösöm dicsérte. ha egérmoziztattam öket . De nagyon kicsi a rom és ram bene ami miatt vannak komoj nyügei. Y210-röl csak tesztet olvastam de nagyon lehervasztó volt :Még kisebb rom, 3-ról 2megapixelesre fejlesztett kamera, az ips kijelzöt lecserélték egy rosz betekintési szögü lcd-re .
2013. dec. 31. 04:55
 3/3 Esprimo Mobile ***** válasza:
Bocsi y200-ról pötyögök, véletlen elküldtem irás közbe. A 210 egyetlen elönye a 800-ról 1000-mhz-re húzott proci. Az y200 a simson galaxi mini1 és galaxi y-nál összeségében jobb telo szerintem, az y210-nél már nem biztos hogy ez a helyzet. Én anno 25-ropiért rendeltem dominosan t-webshopp-bol. Enyi pénzböl anno jó vétel volt. De manapság olcsó telok telok is erösebbek , (pl szamszug galakszìj pocok neon 13-ezer dominosan és android 4 hologrammozik a kis vacak kijelzöjén ) én az y200-at 12ezerért az y210-et 10-ezerért tartanám reálisnak manapság feltöltökarival. Válaszom:y200 de inkább valami jobb telot vegyél.
2013. dec. 31. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!