SAMSUNG GALAXY ACE. Mi a baja? Próbálom bekapcsolni, kihozza azt hogy samsung és ugye kicsit villog a felirat olyankor a kijelzőn, de tovább nem tölt, nem kapcsol be rendesen. Többi lent
Figyelt kérdés
Kb 3-4 percig villog a felirat és utána újraindul a telefon és szintén nemtölttovább.lassan 4 órája próbálgatom bekapcsolni( 10- 30 perc szünetekkel), az aksit is kiszedtem már de semmi javulás. kb 1 hónapja csinált ilyet először de akkor egy óra alatt bekapcsolt rendesen és már tudtam használni.. jó lenne ha nem romlana el...#mobiltelefon #telefon #hiba #érintőképernyő #probléma #Samsung #bekapcsolás #Samsung Galaxy Ace #kijelző
2013. aug. 22. 18:04
1/6 anonim válasza:
Mikori telefon? A Galaxy Ace-t bár még most is forgalmazzák, de 2011 januárban jelent meg előstör! 2,5 év alatt simán el tud használódni az akksija, főleg ha napi szinten órákon át használod. Szerintem venned keéne bele egy újat!
2/6 A kérdező kommentje:
fuu nemtudom.... [link] de most ezt írta ki. és ahol a fehér cxsík van arra az van írva hogy reboot system now
2013. aug. 22. 18:44
3/6 anonim válasza:
"reboot system now" - "rendszer újraindítás most". Ha ezt írja ki és akarja csinálni, akkor itt komolyabb a baj, nem az akksi, hanem maga a teló, legalábbis szoftverhiba. Próbáld meg, hogy letörlöd az egész operációs rendszert, és ugyanezt (Android 2.3) újratelepíted. A frissítést nem javaslom, mert - legalábbis az Ace 2 - ilyenkor a leghajlamosabb a szoftverhibára, tehát a frissítés nem oldaná meg a dolgot.
Ha így kezdted, hogy fuu, akkor ezek szerint a legelső tulajok között vagy, vagyis már a garancia is rég lejárt. Garancia nélkül pedig nem éri meg javíttatni, annyi pénzért már új telefont kapsz.
4/6 A kérdező kommentje:
de hogy töröljem le a rendszert? nem tudok belépni a telefonba...
2013. aug. 22. 19:10
5/6 anonim válasza:
Megoldottan már? Egyébként neten nézz utána :) Van Kies-ed? :D
6/6 A kérdező kommentje:
még nem:/ majd viszem szervízbe vagy lehet új telefont veszek valami használtat
2013. aug. 27. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!