Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Galaxy Mini telefon...

A Samsung Galaxy Mini telefon fehér vagy fekete színben a jobb hölgyeknek?

Figyelt kérdés
arról hallottam hogy nfehér szinben hamar megkopik a telefon de én szeretnék hozzá vásárolni fóliavédőt és szilikontokot is. nekem mindkettő tetszik de azt mondják a fehér nőiesebb,és mivel eddig csak fekete telefonjaim voltak lehet hogy jó lenne kipróbálni másikat is.

#fehér #okostelefon #samsung glaxy mini
2013. aug. 22. 16:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
De te ne pofázzál be neki oké? Gondolom valami 15 éves gyerek lehetsz..
2013. aug. 23. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
tévedtél egy kicsit, 27 vagyok
2013. aug. 23. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:

nem szokásom amúgy "pofázni", mivel nekem nem pofám hanem arcom van.

amúgy csak tanácsot adtam neki hogy ne egy selejt mobilt vegyen

2013. aug. 23. 20:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet. lehet hogy rossz a telefon de akkor majd a saját káromon tanulok,drágábbra nincs pénzem és nem is használnám ki. egyébként nem vagyok divatember! miért lennék? mert kétféle színben kapható a készülék és nekem a fehér tetszik? azért ennyire nem kellene az ember kedvét elvenni tőle.....ui:igenis van eszem,de te biztos okosabb vagy :D
2013. aug. 23. 20:52
 15/19 anonim ***** válasza:

"azért ennyire nem kellene az ember kedvét elvenni tőle..."

Majd elmegy a kedved tőle ha meglátod hogy milyen.

Én csak technikai értelemben mondtam, mivel a mini már megjelenésekor is nagyon gagyinak számított.

Megértem hogy neked nincs jobbra szükséged, nem tudod kihasználni, de ha beszélgetésre kell, akkor elég lett volna egy 4ezres mobil is, annak tovább tart az akkuja mint 2 nap.

Hidd el nem a levegőbe beszélek, tisztában vagyok hogy miket tudnak ezek a mobilok és mit nem, ezért nem értem ha egyszer egy bizonyos összegért van jobb is , miért veszi valaki direkt a rosszat.

Ugyanannyiért jobb pl a ZTE Atlas vagy a Telenor Smart Touch Mini

Amúgy ha egy mobil több szinben is elérhető, akkor mindegy melyiket veszed , mert ugyanazt tudják, csak a szín más !Ugyanúgy kopik mind a kettő ebben nincs különbség.

2013. aug. 23. 21:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Értem. nos kitapasztalom és meglátom milyen lesz. több kommentet is olvastam róla és ott elég sok ember azt irta,hogy jó kis telefon. mondom nagyon sokat gondolkodtam,hogy mit tegyek de már nincs visszaút. ha megérkezik a készülék majd kitapasztalom milyen. állitólag az akkumlátor ha olyan hamar lemerül akkor kicserélik garanciálisan. ezt mondták nekem a t-mobil üzletben.
2013. aug. 23. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
a gyenge akku az sajnos megszokott dolog az összes okostelefonnál, 1-2 napot bírnak, amúgy csak a Samsung fanok írják rá hogy jó mobil , akik nem látják hogy ugyanannyi pénzért is lehet jobbat venni
2013. aug. 23. 21:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Értem. ha megérkezik a készülék irok róla véleményt. köszönöm
2013. aug. 23. 22:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Szombaton megérkezett a telefon. külsőre nagyon tetszik mert jó a fogása és kézbe illő. a kijelzője nekem a szemet nem zavarja de az igaz hogy a Nokia Lumia 800-as telefonnak sokkal szebb a kijelzője. fülhallgatót nem kaptam hozzá amit hiányolok,mert csak úgy lehet zenét letölteni rá. nagyon sok alkalmazás van rajta de a 2gb-os memóriakártyám már hamar megtellt. folyton azt irja ki hogy töröljek valamit mert kevés a hely és nem tud üzenetet fogadni.összes terület 1,85 gb és a szabad 1,75gb akkor nem értem miért van megtellve a memória. biztos én nem értek hozzá de a legtöbb dolog az sd kártyán van van viszont olyan ami a telefonon. az zavar hogy alig érkezik pér üzenet kiirja a telefon hogy töröljek dolgokat mert nincs hely az üzenet megtekintésére. ezt nem értem. ha nem lenne ez a zavaró tényező összességében jó telefon lenne. az akkumlátort minden este kell tölteni bár még nyúzom is rendesen.
2013. aug. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!