Van valaki, akinek rendszeresen 20000 Ft fölöt van a telefonszámlája?
Többször is fölötte volt, aztán csatlakoztam egy flottához.
Most jóval több beszélgetéssel havi 9000.
Nekem még egyszer se volt 20.000 a telószámla(nem beszéltem le annyit).
Igaz, kártyás vagyok, de nem beszélek le róla 20.000-t. Sőt, alig szoktam telefonálni.:D
Olyan nincs, hogy "nem tudnak vele mit csinálni".
Azt tudni kell, hogy kétféle Vodafone üzlet van: viszonteladó, és márkaképviselet. A dolgozók a számlákra, rendszerre csak a márkaképviseleten látnak rá, ezek megyeszékhelyeken találhatók. Tehát ha viszonteladói üzletben voltál, akkor ez lehet az oka annak, hogy nem tudtak segíteni.
Viszont azt ők is elmondhatták volna neked, hogy a 1270-et éjjel-nappal ingyenesen felhívhatod, és a számládat meg fogják tudni pontosan magyarázni. Mert olyan nincs, hogy ok nélkül 40000 Ft lesz egy számla.
Két eset lehetséges: vagy nálad volt valami plusz forgalom ami nem tűnt fel esetleg, vagy pedig a számlázási rendszer hibázott, de mindkét esetet könnyen felderítik és szükség esetén javítják a problémát, ha pedig ők hibáztak, kompenzációt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!