Alcatel OT-991 vagy Vodafone Smart Mini éri meg jobban?
Azért olvass utána az áraknak a vodafone-on, mert lehet eltérés a tarifák között és van ahol az is számít, hogy 26 éves elmúltál vagy még nem! Nekem csak sokadszorra esett le, hogy a telefon csak akkor kerül 14990.- forint, ha veszel hozzá egy 3000.- forintos feltöltőkártyát, ha nem akkor a teló 16990.- remélem beleolvastál ebbe.
"Na ez ám a vevő-csalogatás!"
(Ugye az volt a furcsa, hogy hiába lépek a 14990-as mobil részleteire, minden esetben a 16990.-es jön elő.)
De még így is messze megéri.
Én alapból 17 ezerrel számoltam.
És:
"Vodafone VitaMAX Prémium Perc&Net csomaggal, 3 000 Ft-os feltöltés esetén:
14 990 Ft"
Azt gondolom, így megnézés nélkül, hogy ez a tarifa valamilyen "fizess havonta számlát" dolog.
"Előfizetéses csomag esetén:
Maximum ár: 16 990 Ft
Legkedvezőbb ár: 1 Ft
Biztosítás: 490 Ft-tól
Feltöltőkártyás csomag esetén:
Készülékár: 16 990 Ft"
Ha azt írja, hogy xy tarifa 26 évnél fiatalabbnak van.
Ha én 26 év alatti vagyok, nekem kötelező azt választani?
Ezt jobb lenne megérdeklődni. (Ha jobb ajánlatot találsz 26 év alatt vagy felett, akkor keresel egy annyi idős rokont, ismerőst és az Ő nevére kellene megvenni.)
Konkrétan azt sem értem, hogy kiválasztottam egy feltöltős Sim kártyát 500.- lebeszélhetőséggel és beletettem a Kosárba és a végösszegnél 500.- értéket mutatott. Majd másnap a Vodafone üzletben pedig 1680.- forintot akartak kérni ezért a kártyáért és nem értették, mi a problémám és honnét vettem, hogy 500.- forintért kaphatok új Sim -et. Holott tavaly is 500.- ért ment hetekig a Sim-promóció, ezért meg sem fordult a fejembe, hogy többe kerülne. A "szakemberek" meg csak néztek rám tágra nyílt szemekkel meg, hogy nem tudják mi volt tavaly... (pedig most is annyi 500.- vodafone.hu)
Köszi.:)
Akkor nem lesz annyi,hogy bemegyek, mondom, hogy kell ez, sim kártyával aztán 17.ezerért enyém, aláírjuk a dolgokat és kész.
Lehet elszúrtak valamit...mert azt az 500 ft-ot lebeszélésre "adták".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!