Hogyan tudom megoldani, hogy a telefonom SD kártyájáról is tudjak telepíteni játékokat?
Sony Xperia L típusú telefonom csak akkor indítja el a játékot, ha a telefon-memória android/obb mappába másolom és onnan telepítem. Ha a memóriakártyán hozok lére ugyanilyen mappát, akkor telepítés után nem indul a játék.
A baj az, hogy a telefonmemória elég kevés több játékhoz.
Hogyan lehet kiküszöbölni ezt a problémát?
Bár ez egy sokak által használt, és működő megoldás, csak saját felelősségre csináld!
Root kell hozzá!
A system/etc mappádban van a vold.fstab fájl. Nyisd meg, és írd át. Konkrétan így kell kinézzen:
## Vold 2.0 fstab for HTC Passion
#
## - San Mehat (san@android.com)
##
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################
# Mounts the first usable partition of the specified device
#/devices/platform/awsmc.3/mmc_host for sdio
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_host
dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount usbhost1 /mnt/usbhost1 auto /devices/platform/sw-ehci.1 /devices/platform/sw_hcd_host0 /devices/platform/sw-ohci.1
dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard/ext_sd 36 /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host/mmc0
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host/mmc2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!