Samsung Galaxy Y még menőnek számít?
Figyelt kérdés
Mert lehetséges, hogy a tesóm nekem akarja adni az övét!!2013. aug. 21. 18:01
1/8 bendi195 válasza:
szerintem ami érintős az menő.. nekem galaxy minim van és két hónapja kaptam naggyábol ugyan az xd es hát jobb mint a semmi!
2/8 anonim válasza:
Hát ha manapság az elavult,gyenge háztartási hulladékok számítanak menőnek akkor igen.
3/8 anonim válasza:
Fura, nekem egy telefon se számít menőnek. Akinek olcsó régi telefonja van az is ugyan olyan ember a szememben mint akinek iPhone vagy valami más. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert szerintem az aki egy iPhone-ért képes kiadni annyi pénzt az csak "fel akar vágni" vele hogy ő milyen gazdag. Akik nagyon drága luxus telefonnal járnak, azok ostobák!
4/8 anonim válasza:
Soha nem számított menőnek amikor megjelent akkor is alsó kategóriás volt most meg már alsó kategória alja.
5/8 anonim válasza:
Mi a tosz. Nem. Marhára gáz, mivel szar, de nem emiatt, hanem mert marhára túlárazott és kb. minden tudatlan ezzel rohangál. Egy HTC Dream menőbbnek számít, mert az nem egy 20.000 ft-os szar, amit beleptek a legyek, hanem oké, gyenge teló, de gyűjtőnek megér egy tízest.
6/8 anonim válasza:
A galaxy mini, Y, és társai sose számitottak menőnek, max a tudatlan csórók körében :D "menő" telefont 100.000 alatt nem kapsz.
Egyébként meg miért az számit, hogy menő-e az adott telefon? Nekem egy HTC One-om van, nem menőzésre vettem, hanem azért, mert untam az S3-at, és valami fémből készült, AMOLED-mentes telefont akartam. Május közepén vettem, 650 euróért.. akkor én most menő vagyok?
Elárulom, nem. Azóta kb 200 ismerősöm látta, ebből 10 találta el a márkát (rá van irva), és 4 tudta, hogy pontosan milyen tipus. Ebből egy tudta, hogy mi az ára, az is azt mondta, hogy "hülyevagy?? mé nem áájfont vetté?"
Ha menőzni akarsz, kotorj a zsebedbe, és vegyél egy iphone 5-öt..
7/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, hogy "menő" -e? mert az osztályunkban sajnos vannak olyan emberek, akik ezt nézik..és akinek nem olyan "menő" a telefonja az lenézik....nekem most egy nagyon szar telóm van, de leszarom mert attól én is ugyanolyan ember vagyok mint bárki más...
2013. aug. 22. 08:50
8/8 A kérdező kommentje:
És az 1. válaszolónak igazat adok, mert jobb mint a semmi!!!
2013. aug. 22. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!