Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van ilyen alkalmazás (nagyon...

Van ilyen alkalmazás (nagyon fontos! )?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy sony tipom, minden működik rajta faszán, de lenne egy olyan problémám hogyha csatlakoztatom a fülest és utána kihúzom ő nem érzékeli. Olyan mintha benne lenne pl nem hallom a zenét stb.. Szóval kellene egy olyan alkalmazás ahol manuálisan áttudom ezt állítani.

Ennél a problémánál a ki, be kapcsolás segít de az egy kicsit macerás mert elveszik a csengőhang stb.

2013. aug. 21. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre nem alkalmazás kell,hanem javitás.
2013. aug. 21. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Idáig a technoliga nem jutott el!
2013. aug. 21. 17:47
 3/4 anonim válasza:

Egy kérdés merült fel bennem: ha kikapcsolod, akkor miért veszik el a csengőhang? :o Vagy csak én értem rosszul? Nekem is ilyen telefonom van, néha befagy a kis drága, de ha kiveszem az akksit sincs semmi, minden olyan, mint előtte...

Kérdésedre válaszolva pedig be kell vinni szervizbe, ott tudnak segíteni biztosan :)

2013. aug. 29. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem így csinálja, tudom hogy nem normális XDD
2013. szept. 30. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!