Mi a neve annak az alkalmazásnak amit alul leírok?
Figyelt kérdés
Ha nem a telefon tulaja használja a telót lefotózza az előlapi kamerával és elküldi a tulajdonos e-mail címére.
Természetesen okostelefonról beszélünk. :D
2013. aug. 21. 16:21
1/4 anonim válasza:
Istenem....Azért mert egyszer mutattak egy balf@ szt a tévébe aki még arra sem volt képes hogy nyomjon egy teljes resetet hanem úgy ahogy van ellopja és lefotózza magát,most azt hiszi mindenki hogy hű milyen jó.Nem tudom mi a neve viszont azt tudom hogy csak a helyet foglalja a telón.Ha ellopnak egy telót akkor általában az első lépés a reset + SIM eltávolítása.És akkor ugyanott vagy mint a program feltelepítése előtt.
3/4 anonim válasza:
-.-'
Nem küld el semmilyen program magától semmit semmilyen e-mail címre... A telefon nem tudja érzékelni azt, hogy most a tulaja fogja e vagy sem és az előlapi kamera nem fotózgat csak úgy magától!
Van olyan "megoldás", aminek az a lényege, hogy amit csinálsz (pl. fotó), akkor az automatikusan feltöltődik egy tárhelyre és a tárhelyen lehet látni, hogy ha pl van egy pancser, akinek egy lopott telóval az az első dolga, hogy fotózgassa magát...
4/4 A kérdező kommentje:
Jó.
Én is csak azért kérdeztem meg itt mert nekem mondták hogy van ilyen.
Azért kösz!
2013. aug. 22. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!