Karácsonykor szokott lenni telenornál vagy t-mobile-nál, esetleg vodafone-nál (vodafone-t kevésbé szeretem) valami akció lenni? Megéri várni addig telefon vásárlással?
Nexus 4,Xperia SP,Xperia Z, HTC One X
Ezek tetszenek,tudom nem egy árkategória,de valami komolyabb telefont venni szeretnék,ami nem fagy le állandóan,és az érdekelne,hogy megéri-e karácsonyig várni (fő szempont az ár,szeretnék minél olcsóbban hozzájutni),vagy vegyem meg most?
A telefon játékra kell,GPS-re és fényképezésre,jó aksival, tehát minden drága funkciót ki akarok használni benne :)
Vagy esetleg jobban megérné megvenni kártyafüggetlenül valahonnan?
Szokott akció lenni, illetve természetesen csökkenni is fog az áruk. Viszont a kivárásnak az a veszélye, hogy akkor meg már a következő generáció fog tetszeni, mert azoknak még brutálisabb hardverük van, ezáltal időtállóbbak.
Te tudod, hogy megéri-e neked várni. Egyébként Nexus 4 csak kártyafüggetlenül kapható, így Telenortól vásárolt készülékek is olyanok (nekem is tőlük volt, és T-mobile SIM-mel használtam kezdetektől fogva).
Hááááttt , mit mondjak ... igen szoktak de előfizusokra inkább !
Én épp most nézelődök telefont , nem várok karácsonyig .
Tavaly ugyanez volt , karácsonykor pásztáztam az akciókat,és olyan érdemlegest nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!