Nokia Lumia 620 vagy Sony Xperia J (Zene+Játék)?
Zenébe és játékokba milyen? Mert én most egyiket se ismerem, de pl. zenei téren samsung és sony mindenem, így azokat tudom hogy adnak rá, de nokiám sose volt, ezért írtam kérdésbe is, hogy zene+játék.
Am. köszi a gyors választ, de lehetne kicsit bővebben :D
hát a j enyhén túlárazott : elavult hardver meg minden
az s advance is, mondjuk az már hardverileg sokkal kifinomultabb mint az xperia j 2magos 1ghz proci 768 ram
a lumia 620 meg hát windows phone. épp ezért azt ajánlom . az nem akad , nem fagy be , mint az android, csak kiveszed a dobozból bekapcsolod és használod, nem kell rootolni meg főzött romokat tenni rá, hogy normálisan működjön :)
az xperia j-t nagy eséllyel kellene romolni 2-3 hónap után, utána kb olyat csinálhat, hogy magától újraindul,nem ismeri a simkártyát,befagy, belassul,akadozik. az s advance is kétes, hiába a két proci, mégiscsak középkategóriás android, és itt elég sokat lehet szívni velük. androidot szerintem csak felsőkategóriában érdemes venni, mert ott nagyobb esély van arra, hogy minden normálisan fog működni (nexus4,sgs3-4,xperia z, htc one,lg optimus g)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!